Image default
LifeStyle

Gateste mai simplu si mai rapid! Maxi Cuptorul Candy iti ofera +40% extra-volum

Candy este astazi o marca ce face parte din viata cotidiana a familiei, jucând un rol semnificativ in simplificarea activitatilor casnice uzuale. Concentrându-se pe cerintele consumatorilor si beneficiind de experienta in domeniu, Candy ofera intotdeauna solutii inteligente si eficiente, cu un design functional.

Candy. Stie ce si cum.

Acum e mai simplu si mai rapid sa gatesti pentru orice ocazie, datorita Maxi CuptoruluiCandy, care are cea mai mare capacitate interioara de pe piata, respectiv 78 L (cea standard este de 60 cm), +40% extra-volum! Maxi Cuptorul ofera numeroase maxi avantaje: maxi flexibilitate– permite gatirea pe unul pâna la cinci niveluri simultan; maxi design– imbina designul cu tehnologia intuitiva, adaptându-se la orice stil de amenajare; gatire perfecta –datorita distributiei omogene a aerului fierbinte; maxi economii de energie – consuma cu 20% mai putina energie decât un cuptor din clasa A,având unuldintre cele mai mici niveluri de consum de pe piata; maxi performanta.

Evident,Maxi Cuptorul Candy are si maxi caracteristici exclusive:maxi usa prevazuta cu sistem Soft Close,ce ofera comoditate maxima la inchidere; maxi lumina, ce are la baza tehnologia U•SEE (ininteriorul usii de sticla a cuptorului au fostmontate 14 LED-uri cu lumina alba in locul becului traditional), simaxi touch, ce asigurao utilizarefacila.Maxi Cuptorulare si un “frate” mai mare,Maxi Cuptorul DubluFTH824VX, o inovatie a anului 2013. Având un volum de 78 litri, el poate fi utilizat in patru moduri diferite, ca un cuptor normal sau ca doua cuptoaremultifunctionale independente,prin folosirea unui raft separator.

Mai multe detalii pe www.candy.ro / www.candy.it

57432-candysite.jpg

Articole similare

Studio-ul inSIGN implementează conceptul de [email protected] în proiectele sale

comunicat de presa

Rio, capitala creativa a Braziliei

RL online

Cum pastrezi fructele mai multa vreme?

Dan Mazilu

Lasă un comentariu