Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Garajul, un mijloc de comunicare cu personalitate!

Constructia trebuie sa fie inconjurata de o gradina pe masura, de un gard in acelasi stil, de amenajarea interioara nici nu se mai pune problema, care evident trebuie realizata intr-un stil apropiat arhitecturii locuintei.

Dar ce facem cand vine vorba de garaj? Acea anexa a casei care, de cele mai multe ori, este realizata numai cu scop strict functional.

Este suficient oare doar sa protejeze automobilul de intemperiile vremii?

Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa, garajul trebuie tratat cu aceeasi bagare de seama, ca si locuinta in sine.

Acesta reprezinta suprafata cu cea mai mare deschidere dintr-o casa de aceea trebuie sa fii atent cand cumperi o usa.

Garajul, pe langa rolul sau mai mult decat evident, trebuie sa izoleze perfect locuinta pentru a nu pierde caldura si prin urmare pentru a face economii.

Totodata, usa de garaj trebuie sa fie sigura, atat din punct de vedere al functionarii ei, cat si al protectiei in totalitate. Trebuie sa te asiguri ca ea nu va putea fi deschisa de catre altcineva decat de tine.

Apoi, garajul trebuie sa vorbeasca despre tine… trebuie sa fie unitar cu arhitectura casei.

Astfel, nu este suficient doar sa-i montezi garajului o usa din metal, trebuie sa-l privesti in perspectiva pentru a-l face parte din locuinta ta.

Usile de garaj sunt extrem de comune si in final nu te diferentiaza, nu te pun in valoare nici pe tine, cu atat mai mult casa in care locuiesti. Dar cum ar fi daca ai putea sa ai o usa care sa te faca sa visezi sau sa iti reflecte personalitatea?

Ei bine, am gasit usa potrivita. CITO, usa de garaj semnata Flexible Door Concept te invita sa jonglezi cu culorile si imaginile care te reprezinta.

CITO Design e un concept uimitor care face ca usa simpla de garaj sa devina usa ta speciala. Pe site-ul www.cito-doors.ro, poti alege dintre modelele propuse de fabricant si mai mult decat atat, poti crea usa asa cum ti-o doresti, folosindu-te de elementele grafice puse la dispozitie sau vorbind cu furnizorul despre ideile tale.

Ai un mesaj de comunicat?

Cu CITO Design transmiteti mesajul companiei clientilor tai. Usile devin astfel mijloace de comunicare si o idee stralucita de marketing.

Articole similare

Proiect de casa moderna: 240 mp, P + 1 E

Elena Virlan

Arhitectul Barsan militeaza pentru arhitectura personalizata

revista Planul Casei Mele

Sera, o gradina pentru toate anotimpurile

RL online

Lasă un comentariu