Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Galben si gri intr-un open-space modern

Compartimentarea unui apartament in regim open-space ofera multa lumina si senzatia de spatiu amplu. Printre dezavantaje se numara si faptul ca totul este la vedere, ceea ce necesita o atentie in plus in ceea ce priveste alegerea layout-ului si a elementelor de decor.

Acest apartament proiectat de designerii Petro Buchok, Grits Boychuk si Roma Verbishchuk cucereste prin designul modern si coordonarea atenta a culorilor. Vedete sunt combinatiile de gri si galben, cu cateva atingeri de rosu si portocaliu, care completeaza excelent cele doua nuante dominante.

Multi proprietari evita sa includa galbenul in culorile de baza deoarece il percep ca fiind prea indraznet si chiar obositor. Insa aceasta amenajare ne arata cat de importanta este alegerea nuantei potrivite. Rezultatul este remarcabil: un decor elegant, modern, relaxant si foarte sic.

Apartamentul detine o suprafata rezonabila de 73 de metri patrati si include toate functiunile necesare. Decorul se inscrie in stilul modern, dar se regasesc si cateva elemente contemporane si de influenta industriala. Aici putem mentiona corpurile de iluminat (colectia Beat) si lampa reglabila.

Designerii au introdus geometrii in decor, aducandu-i un plus de dinamism. Panoul de divertisment inovator compus din patrate lucioase este completat cu un tv, formand o unitate completa.

Accentele de culoare subliniaza piesele mari de mobilier, cum ar fi canapeaua sau masa.

Articole similare

Casă timișoreană în stilul conacelor de altădată

casamea.ro

Tu stii care e cel mai potrivit model de hota pentru nevoile tale?

casamea.ro

Textile pentru o casa de aristocrati

revista Caminul

Lasă un comentariu