Image default
LifeStyle Retete

Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide

Ingrediente: 

– 150 g unt;
– 250 g zahar;
– 1 ou;
– 1 lingurita de bicarbonat;
– sare;
– 240 g faina;
– 2 cani cu fulgi de ovaz;
– 1 cana cu stafide.

Mod de preparare:

Freaca spuma untul si adauga apoi toate ingredientele, fara a uita sa stingi bicarbonatul cu o lingurita de otet.

Ia cu lingurita din aluatul format si pune gramajoare pe o tava tapetata cu hartie de copt. Da la cuptor pentru 10-15 minute.

Reteta propusa de Corcodel Nicoleta.

Articole similare

Mila Kunis: “Imi este imposibil sa am o relatie normala cu un barbat”

Alexandra Furnea

O recapitulare din cartea de istorie romaneasca

Laura Ilica

Gazonul perfect in gradinile cu suprafete mici

comunicat de presa

Lasă un comentariu