Image default
Amenajare bucatarie Practic

Frumusetea formelor pure

Keuco face apel la designul universal pentru a stimula progresul si perceptia consumatorilor de toate varstele. Persoana este pusa înaintea produsului, iar evolutia obiectului în sine tine de cerinte (nu se realizeaza ceva înainte de a studia de ce este nevoie în perspectiva).
Suprafata avuta la dispozitie este speculata la maximum, pentru a modifica perceptia asupra acestei camere, devenita acum una de petrecere a unui timp îndelungat. Relaxare, purificare, energetizare, meditatie si regasire de sine sunt dezideratele marcii Keuco.
Cei care se ocupa de mobilier si obiecte sanitare se afla în fata unei provocari importante. Posibilitatile nu cunosc limite, motiv pentru care si materielele folosite tin de categoria lux.
Spatiile de depozitare din bai pot fi personalizate si individuaizate atat prin paleta cromatica, cat si prin materiale.
Lemnul natur, de esenta pretioasa, face trecerea de la masculin la feminin, iar lacuirile suplimentare genereaza un sentiment de caldura, senzual, atragator.
Suporturile variate sunt pozitionate la îndemana, de la cele destinate paharelor pana la cele pentru prosoape, halate de baie sau cosmetice.
Alternanta dintre liniile clare, drepte si cele circulare creeaza un efect de o mare frumusete. Fiecare colectie în parte reevalueaza sursele de inspiratie, aducandu-le la ritmul de viata actual. Toate elementele vin în sprijinul acestei idei, de la zona de spalat, cu lavoare sustinute sau nu în blaturi variate, pana la cea de dus sau cada. Dotarea acestora cu radio cu senzori, prize si întrerupatoare, ceas digital sau IPod sunt doar cateva dintre facilitatile oferite de Keuco.

Articole similare

Cum să imprimi un aer vintage bucatariei tale

casamea.ro

Un living primitor de 26 mp

Elena Virlan

Finisaje din lemn intr-un dormitor modern

Elena Virlan

Lasă un comentariu