Image default
Amenajare bucatarie Practic

Frumusete, eleganta, senzualitate

Decorul bogat in forme si ornamente florale isi are ecoul in perioada romantica. Detaliile senzuale sunt mai mult decat elemente stilistice; interactiunea lor armonioasa formeaza sufletul colectiei, al carui design este impresionant.

Eleganta colectiei La Belle depaseste cadrul baii, patrunzand prin caracterul armonios al designului sau exclusiv catre zonele de locuire adiacente. Astfel, granita intre camera de baie si spatiul de odihna devine aproape imperceptibila, in momentul in care piese de mobilier specifice unei anumite zone pasesc in cadrul celeilalte functiuni.

Cada de baie, montata in mijlocul camerei, face acum parte din ansamblul dormitorului, in timp ce noptierele cu veioze decoreaza spatiul baii. In acest sens, finisajele alese pentru sala de baie se apropie mult ca aspect de cele pentru camerele de locuit: modelul faiantei imita tapetul, iar gresia de pe jos este in culoarea parchetului. Chiar si obiectele sanitare cu design modern si linii simple, gratioase, amintesc de forma unor piese de mobilier: lavoarul are picioare inalte precum o masuta, iar cada, cu putina imaginatie, ar putea fi privita ca o sofa.

Articole similare

Aranjarea mesei de Craciun

casamea.ro

Jucarii educative pentru copii isteti

Elena Virlan

Open space si design minimalist

Ion Diamandi

Lasă un comentariu