Image default
Amenajare bucatarie Practic

Frumusete, echilibru, eleganta

Principala inovatie a acestei colectii o reprezinta “sinergia materiei”, mai exact combinatia inedita intre gresia portelanata si faianta obtinuta prin monoardere.

Un efect deosebit rezulta din imbinarea placilor de faianta lucioasa cu cele de gresie portelanata.

Aisthesis propune o gama variata de formate, piese speciale si decoruri, care pot fi simple sau ornamentate cu aplicatii de aur, platina si alte materiale pretioase.

Culorile placilor sunt inspirate de “pietra leccese”, o piatra in culori calde si delicate. Gresia portelanata colorata in masa este disponibila in doua finisaje, natural si lappato (o versiune nu foarte lucioasa), si in cinci culori: alb, paglierino (culoarea caracteristica pietrei naturale), sabbia (nisipiu), cacao si lavica (antracit).

Faianta propune patru culori lucioase, de unde si prezenta cuvantului “gloss” in denumirea fiecarei culori: bianco gloss (alb laptos, foarte lucios si luminos), paglierino gloss (un bej foarte elegant), cacao gloss (un maro in tonalitatea ciocolatei), turchese gloss (un albastru intens si cald).

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, colectia Aisthesis se remarca printr-o inalta rezistenta la uzura si la atacurile agentilor chimici si prin intretinerea usoara. Placile sunt rectificate, avand o grosime de 11 mm, motiv pentru care se recomanda ca rostul sa fie de minimum 2 mm.

Datorita caracteristicilor speciale amintite, produsele sunt ideale pentru amenajarea spatiilor rezidentiale.

Articole similare

Un dormitor cu accente glamour pentru adolescente

Catalina Coca

17 propuneri de băi mici: află-le secretele

Sânziana Iaru

Reinventeaza-ti baia in 7 pasi

Catalina Coca

Lasă un comentariu