Image default
LifeStyle

Franke – Country Chic!

Franke a dezvoltat astfel, intr-un concept unitar, cele doua directii – traditionala si moderna – care, desi diferite ca expresie, sunt unitare prin viziunea asupra amenajarii, destinatiei si functionalitatii lor.

Cu un design simplu si practic, dar afirmat prin forme elegante si calde, produsele Franke, recreeaza un stil rustic actual care include texturi naturale, culori subtile si forme organice familiare.

Un exemplu convingator il constituie chiar linia compusa din Chiuveta Aquario, Cuptorul electric Country, Plita Trend in finisaj Avena si Hota Country Liverpool – ale carei nume si look fac trimitere directa la ambianta aristo-clasica britanica.

Daca la Hota Liverpool optati si pentru o rama din lemn de nuc, cires sau stejar, aceasta sigur va spori nota generala de eleganta a bucatariei.

Cuptorul este si el un element cheie in viziunea Franke. Fereastra arcuita, ceasul clasic pentru programe si butoanele din alama patinata dau un aer cu totul special, traditional si retro. In schimb, facilitatile tehnice pe care le ofera cuptorul sunt de ultima generatie. Pentru frontul de lucru se propune Plita Trend si Chiuveta Acquario, in aceeasi cromatica. Fragranite Avena este una din gamele coloristice special concepute de Franke, iar denumirea sa aminteste de materialul de exceptie utilizat in confectionarea chiuvetei si de culoarea fina, usor de asortat cu diverse nuante de mobilier. Chiuveta este alcatuita din pulbere de granit, ce ii confera durabilitate si rezistenta la socuri mecanice si termice, la solventi, pete si zgarieturi.

Franke acorda o atentie deosebita raportului estetic-eficient si reuseste sa transforme bucataria intr-un loc unic, in care arta culinara se impleteste cu starea de bine si relaxare.

Articole similare

Siniat Romania a furnizat peste 400,000 de mp de placi de gips-carton pentru constructia Mega Mall

casamea.ro

Reduceri de preturi de pana la 54% la electrocasnice incorporabile, chiuvete, vase de gatit!

comunicat de presa

Vacanta de neuitat pentru castigatorul campaniei „Chiturile si silicoanele Ceresit te trimit in vacanta!”

RL online

Lasă un comentariu