Image default
Home

Fototapet pentru un decor personalizat

Peretii goi sunt reci si impersonali, plus ca induc acea senzatie de spatiu neprimitor. Fototapetul reprezinta o solutie tot mai agreata deoarece, pe langa efectul decorativ, personalizeaza foarte bine orice incapere.

In prezent, piata de profil ne pune la dispozitie foarte multe solutii de decorare si personalizare a peretilor. Daca tapetul ti se pare costisitor, iar stickerele nu sunt pe gustul tau, ai o alternativa la fel de viabila: fototapetul. Este in trend, usor de lipit si disponibil la preturi accesibile. Oferta de modele este foarte larga (peisaje romantice, pitoresti, citadine, abstracte,), asa ca in mod sigur vei gasi unul pe gustul tau. De exemplu, in anotimpul cald, este indicat fototapetul cu motive florale, deoarece creeaza senzatia de prospetime si inveseleste decorul.

Fototapetul este realizat pe suport de hartie, iar cel de buna calitate este lavabil si rezistent la decolorare. Montajul nu necesita personal specializat, ceea ce inseamna ca-l poti aplica fara probleme, urmarind instructiunile de pe ambalaj.

Articole similare

Proiect de bricolaj: mobilier de gradina

casamea.ro

Usile de interior: intre practic si estetic

Elena Virlan

Plintele sau tocurile nu stau la locul lor? Afla cum sa le lipesti eficient!

RL online

Lasă un comentariu