Image default
LifeStyle

Fotolii colorate pentru o atmosfera vesela acasa

Designerii isi iau inspiratia de aproape oriunde: natura, oameni, lucruri etc. Acum, probabil, va intrebati ce anume i-a inspirat pe designerii care au creat aceste fotolii colorate si simpatice.

Designerul german Sebastian Herkner a creat colectia de mobilier „Coat Furniture Collection” inspirandu-se din industria de galanterie, mai precis, cea a sosetelor cu talpa anti-alunecare.

Piesele de mobilier au fost create pentru producatorul italian Moroso. Ideea pe care designerul a avut-o in minte se regaseste in designul tuturor pieselor din aceasta colectie, dandu-le un aspect unic. In plus, aceste piese sunt cozy si atragatoare.

Fotoliile sunt adorabile si datorita culorilor vii utilizate la realizarea lor. Nuantele temperate, precum griul, echilibreaza culorile tari, cum ar fi galbenul. Cosurile (care poti fi achizitionate optional) sunt realizate in aceleasi culori si nuante. Aceste accesorii sunt perfecte pentru pastrarea paturilor si pernutelor. In plus, tinute langa fotolii si canapea, contribuie la crearea unui decor foarte sic.

Articole similare

Salata de toamna cu pere

casamea.ro

Unde iesim in weekend? Recomandari de concerte si spectacole

getlokal.ro

Noua revolutie in design: printarea 3D

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu