Image default
LifeStyle

FOTO: Topul celor mai frumoase prinţese din istorie

Prinţesa Rania a Iordaniei a ieşit pe locul al doilea in sondajul online, urmată de Kate Middleton care a intrat de curând în familia regală britanică după ce s-a căsătorit cu prinţul William la 29 aprilie 2011.

Una dintre cele mai fotografiate femei din lume, prinţesa Diana nu putea să lipsească din topul celor mai frumoase prinţese. Ea s-a clasat pe locul al patrulea.

Pe locul urmator se află Charlotte Casiraghi, nepota prinţesei Grace.

Gayatri Devi, prinţesa Maharani a Jaipurului, a fost desemnată de revista Vogue una dintre cele mai frumoase zece femei din lume. Admirată atât de bărbaţi, cât şi de femei, Maharani Gayatri Devi a devenit un style icon pentru Asia. Ea a murit pe 29 iulie 2009.

Prinţesa Madeleine a Suediei, Ducesa de Hälsingland şi Gästrikland este cel mai mic copil şi a doua fiica a regelui Carl XVI Gustaf şi a Reginei Silvia a Suediei. Frumoasa blondă este, de asemenea, in top locul sapte.

Prinţesa Mary a Danemarcei este pe locul opt in topul celor mai frumoase printese. Prinţesa de origine australiană este căsătorită cu prinţul Frederik, moştenitorul tronului Danemarcei.

Principesa Margareta, sora mai mică a reginei Elisabeta a II, este o altă reprezentantă a familiei regale britanice care a intrat in top pe locul nouă.

Prinţesa Masako a Japoniei, care este căsătorită cu prinţul moştenitor Naruhito, este pe locul 10 in topul cu cele mai frumoase femei din familiile regale.

Articole similare

Expozitia: Numitorul Comun – Moartea

comunicat de presa

Fecioara 4-10 ianuarie

Dani Belea

Interviu cu arh. sef sectorul 2, Bucuresti

Cristina Popa

Lasă un comentariu