Image default
LifeStyle

FOTO: Topul celor mai frumoase prinţese din istorie

Prinţesa Rania a Iordaniei a ieşit pe locul al doilea in sondajul online, urmată de Kate Middleton care a intrat de curând în familia regală britanică după ce s-a căsătorit cu prinţul William la 29 aprilie 2011.

Una dintre cele mai fotografiate femei din lume, prinţesa Diana nu putea să lipsească din topul celor mai frumoase prinţese. Ea s-a clasat pe locul al patrulea.

Pe locul urmator se află Charlotte Casiraghi, nepota prinţesei Grace.

Gayatri Devi, prinţesa Maharani a Jaipurului, a fost desemnată de revista Vogue una dintre cele mai frumoase zece femei din lume. Admirată atât de bărbaţi, cât şi de femei, Maharani Gayatri Devi a devenit un style icon pentru Asia. Ea a murit pe 29 iulie 2009.

Prinţesa Madeleine a Suediei, Ducesa de Hälsingland şi Gästrikland este cel mai mic copil şi a doua fiica a regelui Carl XVI Gustaf şi a Reginei Silvia a Suediei. Frumoasa blondă este, de asemenea, in top locul sapte.

Prinţesa Mary a Danemarcei este pe locul opt in topul celor mai frumoase printese. Prinţesa de origine australiană este căsătorită cu prinţul Frederik, moştenitorul tronului Danemarcei.

Principesa Margareta, sora mai mică a reginei Elisabeta a II, este o altă reprezentantă a familiei regale britanice care a intrat in top pe locul nouă.

Prinţesa Masako a Japoniei, care este căsătorită cu prinţul moştenitor Naruhito, este pe locul 10 in topul cu cele mai frumoase femei din familiile regale.

Articole similare

Februarie! In numele dragostei si al frumusetii!

casamea.ro

Salata de peste alb marinat in lamaie

RL online

Ce cadouri facem anul acesta de Paste

Elena Turcu

Lasă un comentariu