Image default
Case de vacanta

Fostul “cuibusor de nebunii” al lui Scarlett Johansson&Ryan Reynolds

In iunie 2011, cand a fost pronuntat divortul celor doi, casa a fost scoasa la vanzare. Estimata la 3,65 milioane de dolari, locuinta are un living, o bucatarie, doua dormitoare si trei bai, plus un garaj cu doua locuri de parcare.

Este oarecum de amirat faptul ca Scarlett si Ryan au preferat o casa „normala”, si nu una cu zeci de camere, asa cum ne-au obisnuit vedetele de la Hollywood, alegand sa investeasca in imbunatatirea modului de viata.

Ei au ales sa sporeasca valoarea casei prin tot felul se sisteme eco-friendly, cum ar fi panourile solare, dar si prin montarea unor sisteme de siguranta extra.

American si modern, stilul de amenajare este primitor, calduros, si asta pentru ca prezenta lemnului in majoritatea colturilor casei – de la podea, mobilier, pereti, pana la tava- face posibil acest lucru. Lumina naturala este si ea invitata in interiorul casei prin peretii de sticla care se regasesc in majoritatea camerelor.

Poate cel mai important atuu al sau este faptul ca resedinta este inconjurata de vegetatie din toate partile si ofera o panorama superba asupra orasului.

Sursa: www.celebrityhouses.org

Articole similare

Acasa la Katy Perry

Geanina Bica

Acasa la Samuel L. Jackson

Elena Turcu

Vrei o bucătărie country?

casamea.ro

Lasă un comentariu