Image default
Amenajari Interioare

Forme geometrice in decor

Daca iti doresti sa revolutionezi decorul de acasa, creeaza un design original, cum ar fi, de exemplu, cu ajutorul geometriilor. Fara indoiala, impactul vizual va fi foarte puternic.

In ciuda a ceea ce se crede, introducerea geometriilor in decor nu este o actiune imposibila. Chiar daca amenajarea a fost realizata complet, cateva accesorii cu motive geometrice sunt relativ usor de inserat. In unele cazuri, geometriile reprezinta cea mai buna modalitate de a adauga o nota personala in ambient. De asemenea, cu ajutorul formelor geometrice poti personaliza spatiile mici, care sunt mai greu de decorat.

Formele geometrice se pot introduce fie prin finisaje, fie prin mobilier, accesorii sau decoratiuni. Dimensiunile si culorile lor depind in egala masura de dimensiunile si caracteristicile incaperii, dar si de preferintele personale. Finisajele pe baza de textil sau hartie (tapet, fototapet etc.) se numara printre cele mai interesante solutii.

O alta solutie cu efect decorativ inedit este mobilierul in forma geometrica sau care prezinta motive geometrice, cum ar fi tablia patului, rafturile pentru carti sau o biblioteca neconventionala.

Daca nu ai curajul sa jonglezi cu elemente de decor mai costisitoare, cum ar fi finisajele, te poti concentra pe cateva textile care sa prezinte motive geometrice, cum ar fi pernutele decorative, asternuturile pentru pat, husele pentru canapea si fotolii sau un covoras.

 

 

Articole similare

Decoratiuni de perete spectaculoase

Elena Virlan

Accente verzi intr-o garsoniera poloneza

Georgiana Sfarlea

Tapetul, finisaj cu rezultate surprinzatoare

Mihaela Calin

Lasă un comentariu