Image default
LifeStyle

Foloseste aparatori pentru a-ti proteja bebelusul!

Au rolul de a-l proteja pe copil de unele incidente provocate de zonele colturoase sau cu risc de electrocutare, precum si de a-l impiedica sa deschida dulapuri sau aparatura la care nu are acces. Sunt confectionate din material moale/ plastic si se fixeaza cu ajutorul benzii adezive. Se pot cumpara separat, in functie de unele necesitati,  sau la set, pentru protectie completa.

Aparatorile pentru colturi se folosesc pentru a-l proteja pe copil de capetele ascutite ale meselor si dulapurilor. Se gasesc sub diverse marimi si sunt din plastic, non-toxic.

Aparatorile pentru prize cu cheita il impiedica pe copil sa-si introduca degetele sau alte obiecte in priza, riscand astfel sa se curenteze. Se fixeaza cu ajutorul cheitei si nu pot fi indepartate decat tot cu ajutorul acesteia.

Siguranta pentru usi blocheaza inchiderea/trantirea usii, prevenind astfel prinderea degetelor. Se monteaza pe latimea usii la o inaltime la care bebelusul nu poate sa ajunga.

Aparatorile universale sau multifunctionale sunt folosite pentru a impiedica bebelusul sa deschida frigiderul, dulapuri, sertare, sa ridice capacul la toaletea.

Aparatoarea pentru cap protejeaza zonele sensibile ale capului impotriva loviturilor accidentale, inerente acestei perioade a primilor pasi. Este recomandata copiilor intre 8 si 20 de luni.

Produsele la set contin, in general, urmatoarele componente: sigurante pentru prize, aparatori pentru colturi, cleme de protectie, cleme de siguranta pentru dulapuri si sertare, cleme pentru frigider sau congelator, protectie pentru video.

Articole similare

Fursecuri de post fara zahar

casamea.ro

O lume complet noua pentru casa ta!

comunicat de presa

6 plante care înfloresc toamna

Alina Boicu

Lasă un comentariu