Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Foisoarele infrumuseteaza gradina

Pentru a va putea bucura de frumusetea curtii dvoastra, trebuie sa va amenajati un foisor. Daca doriti un anume tip de foisor, fie il faceti pe comanda, fie il cumparati de la o firma specilizata in comercializarea acestora.

Foisoarele pot fi din lemn, iar acoperisul acoperit cu tigla. Acoperisul, foarte trainic, va asigura ca in interiorul foisorului nu va patrunde apa de ploaie. De jur-imprejurul foisorului puteti amplasa trandafiri urcatori, care in timp il vor imbraca, sau arbusti tuia, care vor mentine acea zona verde mai mult timp. Daca aveti in curte un put sau un hidrofor pe care doriti sa il mascati, foisorul se dovedeste o solutie foarte buna.

Daca doar doriti sa infrumusetati gradina, alegeti o pergola. Nici nu este foarte greu de realizat, insa va trebuie un strop de imaginatie. Pergola poate fi comandata sau, daca sunteti priceputi in ale tamplariei, puteti sa o ridicati chiar si singuri. Pergolele, aceste elemente decorative ce pot fi amplasate in orice loc din gradina, au mai multe scopuri, printre care se numara conturarea intrarii in casa, evidentierea unei terase sau un loc de odihna. Daca acesta este scopul dumneavoastra, sub pergola imbracata de iedere sau trandafiri urcatori, puteti amplasa fie o masa cu scaune, fie o bancuta din lemn sau din fier forjat.

Articole similare

Cosuri de fum ceramice si din inox – Solutii profesionale de la Seminee Expert

comunicat de presa

Căsuţă prezentabilă realizată din prefabricate

Elena Virlan

Cum se construieste pe teren ingust?

Simona Popa

Lasă un comentariu