Image default
Home

Finisaje din marmura cu aspect de lemn

Este adevarat ca in ultima perioada au aparut tipuri de parchet din esente tari, tratate astfel incat sa sporeasca rezistenta lemnului la acest factor, dar este posibil ca esenta lemnului sa nu va fie pe plac sau sa nu se integreze in amenajarea spatiului dumneavoastra.

Exista o solutie pentru a va bucura de aspectul frumos al parchetului, dar si de rezistenta marmurei sau gresiei, in acelasi timp. Specialistii Studio Insign recomanda gresia sau marmura cu aspect de lemn. Acest finisaj este ideal pentru orice spatiu, iar efectul este unul spectaculos. Deoarece marmura si gresia pot avea diferite culori si pot fi lucrate cu mare maiestrie, aspectul va fi unul identic cu al lemnului natural, dar avantajul va consta in rezistenta sporita la trafic si umezeala.

In functie de pattern, finisajul care imita parchetul poate fi integrat in amenajari moderne sau clasice. Un alt avantaj al marmurei si ceramicii cu aspect de lemn este intretinerea foarte simpla, aceeasi ca si in cazul pardoselilor clasice de acest tip. Montajul placilor de gresie si marmura nu constituie o dificultate, conditiile fiind ca zona unde vor fi aplicate sa fie bine curatata, fara denivelari, iar adezivul sa fie, de asemenea, de calitate.

Designerii Studio Insign sunt de parere ca acest tip de finisaj inovator este perfect pentru spatiile rezidentiale, dar si pentru cele publice. De asemenea, placile din marmura si gresie care imita lemnul pot fi utilizate si la imbracarea peretilor. Fie ca este vorba de bai, bucatarii sau chiar de peretii diferitelor camere ale locuintei, acest finisaj va aduce un plus de eleganta interiorului si il va personaliza. 

 

Articole similare

Pentru ce tip de pardoseala optati?

Elena Virlan

Huse pentru scaune – tehnici si sfaturi

Crina Ioan

Cum alegi placile de faianta?

Elena Virlan

Lasă un comentariu