Image default
Amenajare dormitor Practic

Finisaje din lemn intr-un dormitor modern

Majoritatea interioarelor contemporane se axeaza pe finisaje reci si mobilier in stil minimalist. Acestea sunt binevenite in spatii precum livingul, bucataria sau biroul. In schimb, in alte incaperi, cum ar fi dormitoarele, sunt indicate materialele si culorile naturale, pentru o atmosfera mai calda si primitoare.

Dintre materialele naturale, lemnul este recunoscut ca fiind cel mai cald si cu un potential decorativ aproape nelimitat. In dormitoare este utilizat la pardoseli (parchet masiv sau stratificat), mobilier si (uneori) decoratiuni. De cele mai multe ori se ignora faptul ca lemnul poate fi utilizat ca un excelent finisaj pentru pereti.

Citeste si: 30 dormitoare amenajate in stil contemporan

De exemplu, dormitorul din imagini este modern, functional, dar si foarte primitor. Atmosfera calda este obtinuta cu ajutorul peretilor acoperiti cu panouri din lemn. Acestea nu incarca spatiul si nu obosesc vizual incaperea. Dimpotriva, pun in evidenta piesele de mobilier albe si decoratiunile.

Citeste si: Alb si auriu intr-un dormitor elegant

Cromatica se compune din contrastul alb-maro, completat cu cateva culori de accent, cum ar fi verde. Desi decorul este urban si modern, incaperea cucereste mai mult prin atmosfera calda, naturala si primitoare, creata cu ajutorul materialelor, texturilor si culorilor.

Citeste si: Dormitoare mici: inspiratie pentru locuinte moderne

Articole similare

Morfeus Regal – Nivel High Class pentru saltele

casamea.ro

Cum poti crea un dormitor atipic intr-o garsoniera

Elena Virlan

5 trucuri pentru un dormitor confortabil si un somn linistit

Olivia Vereha

Lasă un comentariu