Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Fii diferit!

Luam decizii. Cand trebuie sa alegem mobila caminului, avem nevoie de optiuni, iar decizia ne diferentiaza. Cand ajungem la ambient si stil, cautam solutii specializate. Si-atunci apelam la un expert. Stilul este expresia caminului. Iar arta de a exprima ideile, emotiile si sentimentele intr-o forma personala ne face diferiti. A fi diferit nu trebuie sa te coste o caruta de bani. In fond, a avea stil nu este o chestiune neaparat legata de pret. La Mobexpert, preturile au fost, sunt si vor fi totdeauna decente. N-ar trebui sa mostenesti o matusa bogata pentru a-ti putea permite sa fii diferit.

Pentru aceasta toamna, Mobexpert vine in magazine cu o noua colectie de mobilier si decoratiuni care celebreaza diversitatea de stiluri si propune diferenta ca alternativa la uniformitate.

Specialistii Mobexpert au vizat in alcatuirea noii colectii atat raspunsul la diversitatea de stiluri, cat si preturi echilibrate, astfel incat solutiile pentru care opteaza clientii sa poata fi acoperite de bugete decente. Ideile de mobilare pe care le ofera Mobexpert imbina arta de a exprima ideile, emotiile si sentimentele intr-o forma personala, cu ultimele tendinte in decoratiunile interioare, totul la preturi accesibile, pentru ca a avea stil nu este o chestiune neaparat legata de pret.

Fie ca gusturile se indreapta spre zona contemporana sau clasica, minimalista, etnic-sic sau fusion, vom gasi in noua colectie Mobexpert solutiile prin care caminul sa devina expresia personalitatii fiecaruia, sa ne exprime unicitatea si diferenta.

Gamele Havana si Safari aduc celor cu spirit de aventura solutii de ambientare indraznete, pe masura curajului si pasiunii lor. Cele doua game inspira adrenalina expeditiilor in junglele salbatice prin detalii si esente dure. Piesele sunt realizate din nuc salbatic, cires si mahon, in combinatie cu finisaje deosebite precum pielea sau alama patinata. Motivele tribale desavarsesc minutios ansamblurile, pentru ca fiecare piesa de mobilier sa impresioneze prin fiecare detaliu.

In stil rustic, de o frumusete cuceritoare, gama Vence se adreseaza celor care se bucura in fiecare zi de mangaierea razelor de soare, adierea vantului si parfumul florilor.

Organizati si mereu cu un pas inainte, specialistii Mobexpert au abordat stilul minimalist in gamele Organizer si Step by Step. Versatile si moderne, cele doua game sunt alegerea perfecta pentru cei cu un stil de viata dinamic. TV, bar sau birou, biblioteci multifunctionale, compartimentate dupa placul si nevoile proprietarului, acestea sunt avantajele Organizer si Step by Step. Finisajele sunt concepute pentru a se integra in orice ansamblu si pentru a mobila eficient spatiile mici, fara a supraincarca incaperea.

O mare varietate de game de mobilier, decoratiuni si idei de ambientare, care incita imaginatia si ne incurajeaza pe fiecare dintre noi sa fim diferiti si sa ne exprimam personalitatea in amenajarea propriului camin, va asteapta in magazinele Mobexpert!

Refuzati uniformitatea si puneti-va imaginatia in priza! La Mobexpert va asteapta mii de idei frumoase ca sa va exprimati diferenta!

Articole similare

Dining intr-un spatiu foarte mic? Se poate.

Elena Virlan

Baie cu accente art deco

Ana-Maria Oancea

Îți place cafeaua? Folosește-o și ca sursă de inspirație pentru amenajarea bucătăriei tale

casamea.ro

Lasă un comentariu