Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Fii complet acoperit!… cu Metigla, tigla metalica de la Coilprofil.

Compania Coilprofil stie de ce are nevoie acoperisul casei tale, fie ca este vorba de o constructie noua sau renovata.

Pentru a veni in sprijinul clientilor sai,  in perioada 01.09 – 31.10.2009, producatorul de sisteme complete pentru inchideri metalice, Coilprofil deruleaza o campanie promotionala pentru principalele produse din portofoliul companiei.

Tigla metalica  METIGLA  – RAl 3011 (rosu visiniu) si RAL 8014 (maro), grosime 0.5mm – are pretul de   5,5 euro+TVA /mp.

Metigla se obtine prin profilarea tablei cu grosime de 0.5 mm din otelul zincat la cald, cu un continut de zinc de cel putin 275g/m2, vopsita pe ambele fete, ce confera o foarte mare rezistenta la coroziune.

Tigla metalica de la Coilprofil are un aspect deosebit datorita decupajului dupa contur care face imbinarile aproape invizibile dar produsul are si o functionalitate deosebita datorita canalului capilar. Metigla este disponibila intr-o gama de 14 culori.

Coilprofil pune de asemenea la dispozitie intreg pachetul de piese de finisaj, accesorii si sistem pluvial, toate componentele pentru un acoperis complet.

Tabla cutata pentru acoperis  TR30 R, RAL 9002 (alb), grosime 0.5mm – are pretul de 4.97 euro/mp +TVA 

Profilul pentru acoperis TR30 R se obtine prin profilarea tablei cu grosime de 0.5 mm din otelul zincat la cald, cu un continut de zinc de cel putin 275g/m2, vopsita pe ambele fete, ce confera o foarte mare rezistenta la coroziune.

Panourile termoizolante pentru acoperis cu miez de polistiren expandat, grosime 60mm, Ral 9002 (alb)sunt la pretul de 14.39 euro/mp +TVA.

Panourile termoizolante pentru fatada cu prindere invizibila – cu miez de polistiren expandat, grosime 60mm, Ral 9002 (alb) – sunt la pretul de 13.12 euro/mp +TVA.

 Compania belgiana COILPROFIL – important producator European in domeniul profilarii produselor metalice – este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 2001, iar in 2002 a deschis o unitate de productie in localitatea Ceptura din judetul Prahova.

Inca de la deschidere, misiunea Coilprofil este de a se impune prin produse de calitate si servicii adiacente, prin dezvoltarea gamei de produse tinand cont de tendintele si cerintele pietei constructiilor.

Articole similare

Proiect de casa 21062012

RL online

Casa ecologica pentru un trai sanatos

Ion Diamandi

Cum se termoizoleaza peretii caselor de lemn

casamea.ro

Lasă un comentariu