Image default
LifeStyle Retete

Fidea cu lapte, sofran, fistic si migdale

Ingrediente:

250 g fidea
750 ml lapte
50 g fistic
50 g migdale
1 ceasca cu zahar
2 linguri de miere
1 baton de scortisoara
1 portocala

Mod de preparare: 

Fierbe fideaua impreuna cu laptele, batonul de scortisoara si un praf de sare intr-o craticioara semi-acoperita, la foc mic. Dupa 3 minute de la primul clocot, adauga zaharul, cele doua linguri de miere, fisticul, migdalele (uscate 2 minute in cuptorul bine incins, apoi rasnite nu prea fin), coaja si sucul portocalei. Amesteca bine si ia de pe foc. Lasa preparatul deoparte, acoperit ermetic timp de 10 minute. Serveste-l cald sau rece.

Articole similare

Lansarea colectiei Reborn by Alexandra Calafeteanu – un eveniment ca o declaratie de putere a femeii la 30 de ani!

casamea.ro

Briose pentru masa de Paste

casamea.ro

Varza cu scarita si mamaliguta

de la cititori

Lasă un comentariu