Image default
LifeStyle Retete

Ficatei de pui cu zucchini si fettucini

Ingrediente: 

200g  ficatei de pui,
80 g zucchini,
fettucini,
50g sos worcester,
vin,
50g  unt,
ulei de masline,
sare si piper

Mod de preparare: 

1. Se spala ficateii de pui si se pun intr-o tigaie de teflon cu  putin ulei de masline. Se adauga sosul Worcester, putin vin, untul si se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce ficateii s-au rumenit se scot si se pun pe o farfurie.

2. Zuchinni se curata de coaja, se taie rondele sau orice alta forma doriti. In aceeasi tigaie in care s-au facut si ficateii (pastrati sosul de la ficatei) se pun si feliutele de zuchinni. Aveti grija sa nu le lasati prea mult pe foc, pentru a nu pierde toate vitaminele si mineralele pe care le are aceasta minunata leguma. 

3. Zuchini se scot pe aceeasi farfurie pe care avem si ficateii de pui .

4. Separat se fierb fettucini cu putina sare si putin unt. In momentul in care sunt gata se scot si se pun intr-o farfurie. Langa fettucini se pun ficatei si zuchinnni.

Pofta buna! 

Sursa: www.mancareadeacasa.ro/express

Articole similare

Modigliani – Un restaurant autentic italian in centrul Capitalei

casamea.ro

Arome… la ghiveci

Elena Virlan

Două categorii de bilete la show-ul lui Michael Flatley ”Lord of the dance – dangerous games” sunt aproape epuizate

comunicat de presa

Lasă un comentariu