Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Ferestrele, stropul de culoare de care are nevoie casa ta

Siguranta si confortul sunt primele lucruri pe care trebuie sa ni le asiguram. Din acest punct de vedere, ferestrele GEALAN au demonstrat de-a lungul celor 40 de ani de utilizare ca sunt o investitie care merita. Datorita noilor sisteme, acum acestea sunt si foarte simplu de intretinut si suprafetele impiedica depunerea prafului.

Dar ajungem la un aspect pe care il luam in calcul, de obicei, abia cand ne ia designerul la intrebari: Daca la alegerea culorilor pentru pereti sau la comandarea unor materiale textile, sau finisaje pentru grupurile sanitare lucrurile sunt mai simple, ce facem cand vine vorba de ferestre?

Nu incape indoiala ca lemnul ramane o alegere foarte elegant, iar GEALAN ofera o solutie la indemana, practica si rezistenta in timp: folia decor lemn. Indiferent daca se folosesc pentru renovarea unei case de lemn sau pentru o constructie noua, ferestrele decor lemn GEALAN conving atat din punct de vedere functional cat si optic.

Se recomanda atat ca element clasic de stil la renovarea cladirilor vechi cat si pentru designul adaptat noului camin. Ferestrele decor lemn au toate proprietatile ferestrelor moderne din PVC si in acelasi timp efectul decorativ al lemnului.

Chiar si pentru nonconformisti paleta de optiuni este ofertanta, sistemul S 9000 fiind disponibil în numeroase folii uni precum gri, antracit, verde, crem sau cu aspect de lemn: stejar si mahon. Nuantele de antracit si de verde sunt pete atipice de culoare care pot oricand sa inveseleasca o bucatarie monocroma sau camera copilului.

Articole similare

De ce infloresc vanzarile de locuinte primavara?

Blitz Imobiliare

Pasii autorizarii unei constructii

RL online

Proiect Cabana P+M

RL online

Lasă un comentariu