Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Ferestre mai mari pentru mai mult confort si siguranta

Dacă visati la ferestre mult mai mari decat cele cu care erati obişnuiţi pana acum, acestea nu mai sunt doar schite pe hartie! Veţi replica aici că ferestrele, in ciuda tuturor avantajelor, nu sunt sigure precum un zid serios de cărămidă. Un alt aspect pe care il veti aduce in discutie ar fi termoizolarea, alaturi de izolarea fonica. Insa, tehnologiile avansate si inovatoare au depasit aceste obstacole!

Specialistii Gealan ne demonstreaza acum, ca o fereastra mai mare nu inseamna mai mult zgomot si pierderi de caldura. De aceea, au inventat o tehnica speciala de lipire a sticlei, numită STV® care permite realizarea de ferestre de dimensiuni mult mai mari. In plus, lipirea geamului de cercevea contribuie la protectia anti-efractie, iar montura speciala, mai elimină un alt cost si anume cel al reglajelor si reviziilor care se fac la anumite perioade de timp. Acum, usile de balcon, pot ajunge de pilda si pana la 2,5 metri inaltime.

Un alt avantaj il reprezintă rezistenta anti-efractie, mult imbunatatita si chiar dupa o folosire indelungata, veti observa ca ferestrele Gealan cu tehnica STV se inchid ca un seif. Si in cazul in care va doriti constructii speciale, precum ferestre rotunde sau in arcada, toate aceste proprietati se pastreaza.

Sa iti doresti acum ferestre mai mari, mai sigure, mai trainice, mai luminoase nu mai e un moft, e o necesitate!

Articole similare

Montajul parchetului

RL online

Tapetul de exterior – un finisaj aparte pentru fatada casei

Catalina Coca

La aniversarea 20 de ani, VELUX România aduce lumină în mansarda lui Popescu Cătălin, câștigătorului concursului Povești din Mansarde

casamea.ro

Lasă un comentariu