Image default
LifeStyle

Fecioara 1-7 decembrie

Finalul saptamanii aduce pentru nativii zodiei Fecioara poate mai multe zile libere sau cel putin un pic mai mult timp pentru ce le place, cei ii distreaza, ii face sa se simta liberi, bine si interesanti pentru cei apropiati. Vor descoperi ca au la propriu mai mult timp pentru a indeplini ceea ce vor si ceea ce prietenii si familia ii roaga de mult timp.

Acum vor face si fapte bune, lucruri cu o mai mare incarcatura pozitiva si optimista pentru ca de multa vreme li se spune ca nu au interes pentru asa ceva. Acum depinde de interesele fiecarei persoane, fie ca recitesc o carte pe care o discurta cu partenerul, sau fac planuri sa se puna de accord in legatura cu ce concerte vor asculta inaintea sarbatorilor, totul are un  caracter implicat in notiunea de familie.  

Luni vine in mare graba si aproape ca ii surprinde cu lucrurile neterminate, dar stiu bine ce inseamna sa vrei sa faci un lucru asa ca sigur il vor termina. La locul de munca sunt multe miscari de trupe ceea ce ii face mai atenti, responsabili si putin ingrijorati pentru viitor. Pe de alta parte finalul anului ii pune in situatia de a face unele modificari bruste de program, ce ceea ce va insemna ca nervii lor sa fie de multe ori pusi la incercare. Desi par sau poate unii chiar sunt niste oameni calmi, impaciuitori si toleranti, acum ceva ii scoate din carapace si le arata o fata mai putin armonioasa lor.

Sigur, unii nu isi permit sa-si arate nemultumirea sau macar o minima parere personala pentru a nu fi trasi la raspundere sau ca sa nu se descopere vreo mica gresala de conceptie sau ceva ce nu este foarte riguros facut. Totusi vor trebui sa inteleaga ca nimeni nu este ferit de greseala, iar unele riscuri se asuma. Vor corija multe lucruri, vor lua de la capat si vor reusi sa modeleze exact ca un joc, un fapt, o situatie. Pe plan personal veti avea mult de lucrat la capitolul relatii cu persoanele apropiate, care pot fi acum putin in deriva fata de alte situatii precedente.

Va trebuie mult tact si stapanire de sine, veti reusi sa va faceti mult bine sa va armonizati relatia care trece printr-o perioada ciudata. Sanatatea nu va face probleme mari. Banii vin dar se si duc pe consumabile.

Citeste Horoscopul saptamanii 1-7 decembrie pentru toate zodiile

Articole similare

FDP a creat zeci de locuri de munca pentru persoanele vulnerabile din Romania prin dezvoltarea unui grup de intreprinderi sociale

casamea.ro

Traieste eco – Bucataria viitorului

Olivia Vereha

JAZZ Night la Flying Pig în fiecare vineri

comunicat de presa

Lasă un comentariu