Image default
LifeStyle Retete

Fasole pastai in otet

Ingrediente: fasole pastai rotunda; otet; sare pentru muraturi (mai mare); ardei iute; foi de dafin; piper boabe

Mod de preparare:
Nu am dat cantitatile pentru ca fiecare poate pune ce cantitate doreste.
Se spala fasolea si se curata de ate. Se aseaza in borcanele de 700-800 g in picioare.
Printre fasole punem ardei iute, 2 ardei mai mici sau 1 mai mare (il intepam cu o furculita), boabe de piper si 2 frunze de dafin.

Ardeii se pot pune intregi sau taiati rondele. Se pune 1 lingura de sare la un borcan mare de 700 g, apoi se completeaza numai cu otet.
Fasolea va ramane tare si putin iute. 

Reteta propusa de

Articole similare

Cum se gateste, cum se mananca in Grecia

Ion Diamandi

Ajutor – Durere in sufletul unui parinte

RL online

Gutui umplute cu nuci si stafide, de post

Elena Virlan

Lasă un comentariu