Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Farmecul inegalabil al bucătăriilor rurale

Dacă mai aveţi în minte casele bunicilor, cu acele bucătării primitoare, în care aşteptaţi cu nerăbdare pâinea caldă şi proaspătă aiba scoasă din cuptor, atunci, cu siguranţă, colecţia noastră de imagini cu bucătării rurale vă vor trezi unele dintre cele mai frumoase amintiri.

Din fericire, farmecul acestor interioare nu a fost pe deplin uitat, iar multe dintre construcţiile noi sunt amenajate în stil rustic şi reproduc mai mult sau mai puţin atmosfera aceea caldă şi prietenoasă a caselor de ţară.

Bucătăriile rurale se disting prin stilul rustic şi materialele tradiţionale folosite la finisaje şi mobilier. Lemnul şi piatra reprezintă „ingredientele” de bază în amenajarea acestor spaţii fermecătoare.

Într-o bucătărie rurală vei găsi podele şi suprafeţe din piatră, tavane cu grinzi din lemn, mobilier trainic din lemn cu aspect natural, coşuri din răchită sau fibre naturale şi multe ţesături cu imprimeuri sau motive rurale (păsări, animale, flori etc.).

Chiar dacă bucătăriile rurale au foarte multe elemente în comun, fiecare dintre ele are propria personaliztate, conturată prin detaliile decorative sau atmosfera creată. Iată câteva exemple:

Accesează galeria foto şi vei descoperi 10 dintre cele mai frumoase bucătării rurale. Enjoy!

 

Sursa foto:

www.pinterest.com

www.icresi.com

smithhanes.com

http://www.articleus.com/

www.countryliving.com

www.houseandgarden.co.uk

Articole similare

Ce trebuie să știţi despre copacii de umbră

casamea.ro

Ce plante rezista afara pe timp de iarna?

ing. horticol Alex Ivascu

Gradina fara alergeni

Catalina Coca

Lasă un comentariu