Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Fara parchet nu se poate!

Parchetul din lemn masiv

Parchetul din lemn masiv se imparte in doua categorii: finisat si nefinisat. Un parchet din lemn masiv va rezista mai mult de 100 de ani si poate fi slefuit o data la cel putin cinci ani. Acest parchet este destul de scump, insa investitia intr-un produs de calitate va conferi un plus de valoare locuintei. Pe piata gasiti parchet din lemn masiv de fag sau stejar, cat si esente exotice, rezistente la umezeala.

Parchetul este frumos si durabil, insa montajul nu este foarte usor. Specialistii recomanda ca principala metoda de montare fixarea cu ajutorul cuielor. Montarea presupune si alte lucrari, cum ar fi slefuirea si lacuirea. Pentru a elimina aceste operatiuni destul de dificile, puteti opta pentru parchet din lemn finisat din fabrica.

Parchetul din bambus

Unui interior ecologic ii sta bine cu parchet din bambus. Si daca optati pentru acesta, cu siguranta veti beneficia de o atmosfera exotica. Din fericire, acesta este gata finisat si fiecare dintre aceste straturi de finisaj este protejat impotriva daunatorilor si zgarierii.

Parchetul laminat

Se poate spune ca este tipul de parchet cel mai utilizat in tara noastra, mai ales pentru ca pretul este mult mai scazut decat al celui din lemn natural. Parchetul laminat a fost clasificat in parchet pentru trafic casnic, rezidential si pentru trafic comercial. Acest tip de parchet poate fi utilizat la placarea dormitoarelor, a camerelor de zi si a holurilor. Grosimea placilor de parchet poate varia intre 6-12 mm. 

Articole similare

Proiect de casa 30112011

RL online

Renovarea acoperisului: materiale si finantare

casamea.ro

Negocierea cu banca: cum si cu cat iti poti creste dobanda, in cazul unui depozit?

RL online

Lasă un comentariu