Image default
Amenajari Interioare

Extra spatiu de depozitare pentru dormitor

Aceasta tablie de pat-biblioteca este modul ideal prin care puteti adauga un spatiu de depozitare suplimentar intr-un dormitor mic, fara a cheltui multi bani. In acest mod, oferiti si o schimbare de look in dormitor.

Mini biblioteca ofera spatiu suficient pentru depozitarea cartilor preferate, dar si a altor obiecte pe care vreti sau este necesar sa le aveti in preajma. Piesa de mobilier are design atractiv si compartimentare practica: cinci zone separate de depozitare, o zona pentru ceasul desteptator si o gaura pentru cabluri.

Tablia este realizata din lemn compozit rezistent, cu design clasic, dar simplu, care o face integrabila in mai multe tipuri de amenajari. Cei interesati o pot achizitiona de pe site-ul www.amazon.com, unde este disponibila in cinci variante de finisaj: chocolate, white wash, blueberry wash, royal cherry, blueberry.

O solutie viabila o reprezinta realizarea unui model similar pe comanda, in aceeasi nuanta cu a mobilierului. In cazul in care nu gasiti nuanta potrivita, vopsiti tablia in culoarea dorita.

Articole similare

Casa e4 din caramida de la Wienerberger se construieste acum si in Romania

casamea.ro

Accente de culoare intr-un apartament guvernat de culori temperate

Elena Virlan

Caminul iulie 2007

RL online

Lasă un comentariu