Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Excavatorul cu brat superlung in actiune

Datorita atingerii unui nivel inegalabil al calitatii, Hitachi este privit pe pietele mature de utilaje de constructii ca un brand exclusivist. Aceasta calitate a facut ca in domeniile sale de activitate sa fie printre producatorii de top. Acordand o atentie deosebita dorintelor utilizatorului final, Hitachi si Powertek Company – dealer exclusiv Hitachi pe piata din Romania – inteleg afacerile clientilor si ofera solutii fiabile personalizate. Excavatoarele cu brat superlung Hitachi fac posibila excavarea eficienta, productiva, intr-o gama larga de lucru, sustinuta de o serie de caracteristici precum operarea lina, stabilitatea sporita si posibilitatea plierii usoare in vederea transportului. Actiunea simultana a bratului si a manerului este rapida si lina, gratie supapelor de control integrate in brat si cilindrilor manerului, care elimina miscarile bruste ale cupei. Structura frontala este solid construita, fiind folosite placi de otel de inalta rezistenta a caror grosime este optim determinata in functie de model.

Un nou standard pentru confortul operatorului

Excavatoarele cu brat superlung se pot plia foarte mult pentru un transport cat mai convenabil. De asemenea, se pot deplasa in siguranta chiar cu o greutate suplimentara adaugata. Aceste excavatoare sunt proiectate sa fie economice si prietenoase cu mediul, beneficiind de un consum redus de combustibil si de emisii de carbon in conformitate cu reglementarile actuale, datorita motoarelor OHC 4-valve, sistemului de injectie common rail si sistemului de racire prin recircularea gazelor arse EGR (Exhaust Gas Recirculation). Combinatia dintre noul sistem hidraulic si noul motor permite folosirea eficienta a presiunii hidraulice, pentru a mari viteza de actionare si productia, crescand totodata eficienta consumului de combustibil.

Cabina excavatoarelor Seriei Zaxis-3 a fost redesenata pentru a intruni cerintele clientilor. Astfel, opratorul utilajului are o vedere excelenta asupra santierului de lucru. Pe un monitor color LCD de dimensiuni mari, operatul poate vedea conditiile de lucru, iar cu ajutorul unei camere retrovizoare are vedere si in spatele utilajului. Spatiul generos pentru picioare, manetele de tip cursa scurta si scaunul cu suspensie si incalzire asigura operatului conditii optime de munca. De asemenea, scaunul se poate regla pe orizontala si verticala si are un spatar confortabil pe care este imprimat logoul Hitachi. Cotierele late, reglabile, si centura de siguranta retractabila sunt incluse. Levierul de comanda dispune de 3 switch-uri cu ajutorul carora pot fi operate diferite atasamente, altele decat cupa. Cabina se inchide ermetic pentru a nu permite patrunderea prafului inauntru. Zgomotul si vibratiile sunt reduse la minimum datorita prinderilor articulate umplute cu silicon pe care se sprijina cabina. Vizibilitatea este imbunatatita in special pe partea dreapta, iar podeaua lata permite o curatare usoara. Comenzile ergonomice, aerul conditionat automat si radioul completeaza pachetul de optiuni disponibile.

Tehnologie incorporata

Seria Zaxis-3 este echipata cu un monitor lat LCD color cu contrast reglabil pentru turele de lucru de zi sau de noapte. Cu ajutorul acestuia, operatorul poate verifica intervalele de intretinere, poate selecta diferite moduri de lucru, poate monitoriza consumul de combustibil si se poate conecta la camera retrovizoare. De asemenea, sunt disponibile un sistem anti-furt, precum si un meniu de operare in 12 limbi.

O baza solida pentru o viata mai lunga

Tehnologia Hitachi este construita pe experienta si know-how-ul dobandite in exploatarile de calcar si in carierele de piatra din intreaga lume. Trenul de rulare al Seriei Zaxis-3 a devenit mult mai puternic. Constructia imbunatatita si sectiunile casetate extinse, placa de protectie inferioara a senilei care protejeaza articulatia centrala si furtunurile hidraulice contribuie la cresterea durabilitatii utilajului. Rolele superioare si inferioare si suporturile rolelor superioare au fost marite pentru o durabilitate mai mare. De asemenea, pentru un nivel mai mare de durabilitate si rigiditate, articulatiile senilelor au fost ingrosate si forma acestora a fost reproiectata. Traversa X este ranforsata printr-o constructie mai rezistenta si prin sectiuni casetate marite.

Mentenanta simplificata

Seria Zaxis-3 satisface cerintele clientilor pentru o intretinere usoara. Mentenanta periodica este secretul pastrarii echipamentului in conditii optime de lucru, ceea ce poate preveni perioadele de nefunctionare. Astfel, un utilaj bine intretinut are o valoare reziduala mai mare. In plus, exista multe alte caracteristici care pot fi intalnite la Seria Zaxis-3. Cooler-ul de ulei, radiatorul si intercooler-ul sunt prevazute intr-un aranjament paralel, nu in linie, ceea ce face curatarea motorului mai usoara. Condensatorul pentru aer conditionat poate fi deschis pentru o curatare usoara a sa, cat si a radiatorului din spate.

Powertek Group
 www.powertek-company.ro

Articole similare

Cifrele arata daca Prima Casa este sau nu un succes

Costel Popa

Convectoarele mobile

Ema Brumareanu

Apartamente pe doua etaje la 50.000 euro, pentru clienti cu bugete mici si fara prejudecati

RL online

Lasă un comentariu