Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Elemente vechi si noi intr-o casa cottage

Aceasta casa de familie idilica se afla intr-un sat din regiunea Somerset, Anglia. Proprietarii, un cuplu cu un copil, au ales-o datorita aspectului ei cu totul neobisnuit.

Traind dintotdeauna in case de epoca si cladiri cu o bogata incarcatura istorica, acestia si-au dorit sa locuiasca intr-un loc cu personalitate. Desi au vizionat multe case si vile acoperise cu stuf, aceasta locuinta le-a atras atentia datorita faptului ca si-a pastrat autenticitatea de-a lungul timpului, chiar daca vechii proprietari au recurs la modificari si completari de ordin arhitectural.

Citeste si: Atmosfera magica intr-o casa cottage

Interiorul transmite acea senzatie de casa de familie linistita si relaxanta. Paleta cromatica se compune din nuante neutre, discrete, care creeaza o atmosfera reconfortanta. Interesant este mixul de mobilier din lemn (piese vechi si noi), care completeaza grinzile din lemn si pardoseala din piatra.

In camera de zi, semineul este decorat cu o coroana de Craciun, iar grinzile dormitoarelor cu ghirlande. Astfel, prin cateva decoratiuni subtile, s-a obtinut o atmosfera festiva.

Citeste si: Casa din lemn amenajata in stil cottage

Soba veche din bucatarie creeaza un punct focal uimitor si ofera avantaje imbatabile unui bucatar pasionat. Desi au si un aragaz electric, proprietarii inca o mai folosesc.

Dormitoarele au un aer foarte homey gratie elementelor din lem si textilelor calduroase.

Departe de agitatia si zgomotul urban, aceasta casa reprezinta caminul perfect pentru o familie dornica de o viata tihnita.

Citeste si: Imaginea perfecta a unei locuinte cottage

Articole similare

Amenajari in stil mediteranean

casamea.ro

Dormitorul mic se transforma in dormitor mare

Elena Turcu

O casa cu noroc

Ion Diamandi

Lasă un comentariu