Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Elemente indiene intr-un decor modern

Desfasurat pe o suprafata de aproximativ 120 de metri patrati, acest apartament situat la etajul 15 al unei cladiri mai vechi a suferit o transformare completa pentru a corespunde gusturilor unui cuplu indian stabilit in Singapore.

Proiectul de amenajare a fost realizat de arhitectul-sef Stanley Tham si echipa de designeri de la KNQ Associates. Decoratorii au depus eforturi considerabile pentru a gasi solutii pertinente de amenajare astfel incat propunerile lor sa se plieze pe gusturile clientilor.

Citeste si: Design creativ intr-un apartament din Brazilia

La intrarea in apartament a fost construit un separator din cherestea, care serveste si ca suport pentru ghivecele cu flori. Elementele de decor din living au fost alese cu atentie pentru a crea armonie intre doua stiluri diferite: modern si asiatic.

De exemplu, canapeaua este moderna si simpla in timp ce masuta de cafea prezinta motive orientale. In ceea ce priveste paleta cromatica, sunt asociate nuante neutre cu accente puternice, cum ar fi rosu.

Citeste si: Apartament modern in Shangai

Bucataria a suferit, de asemenea, modificari. In locul gresiei vechi de pe pereti, a fost aplicata vopsea clasica. Mobilierul a fost inlocuit cu altul nou pentru a corespunde cerintelor actuale de functionalitate.

La fel ca celelalte functiuni, zona de dening reuneste stiluri diferite. Mobilierul este clasic in timp ce corpul de iluminat este tipic indian. Dormitoarele si baia sunt singurele incaperi in care elementele decorative de factura indiana sunt inserate foarte subtil.

Citeste si: Un apartament de familie cu sarm

Este insa evident ca arhitectul si designerii au urmarit sa creeze un decor contemporan atunci cand au dat startul renovarii acestui apartament.

 

Articole similare

Ucraina: apartament clasic in culori neutre, perfect stilizat

Catalina Coca

Stickere pentru un decor free

Ana-Maria Oancea

Litere in decor

Elena Virlan

Lasă un comentariu