Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Elemente etnice intr-un penthouse din Londra

Aceasta resedinta cucereste nu doar prin suprafata uimitor de mare, ci si prin detaliile decorative surprinzatoare. Penthouse-ul se afla in vestul Londrei si a fost proiectat in 1990 de Jonathan Tuckey si Francois Girardin.

Triplexul masoara o suprafata de aproape 279 de metri patrati. In completare vin cele doua terase mari de pe acoperis, care le permit proprietarilor sa se bucure de fiecare raza de soare care se furiseaza printre nori.

Citeste si: Alb, negru si accente de culoare intr-un penthouse spatios

Etajul inferior gazduieste o camera de primire, un dormitor cu baie proprie, un alt dormitor cu cada de baie, un dressing, bucatarie si un vestiar. Etajul intermediar integreaza o alta camera de primire, una de studiu si o baie. Ultimul etaj gazduieste al treilea dormitor.

Citeste si: Design inteligent intr-un penthouse din Israel

Fiecare incapere a acestui triplex are propria schema de culori si propria personalitate. Pentru orice vizitator, prima surpriza sunt dimensiunile uriase ale locuintei, iar a doua este designul interior. Nu putem trece cu vederea taburetul si fotoliile realizate in stil etno, atat de bine integrate in decor.

Citeste si: Penthouse modern in Madrid

Articole similare

Amenajare moderna intr-un apartament cu 2 camere de 50 mp

Ana Mincu

Ce culori alegi in fiecare incapere?

casamea.ro

Casa „Posehuset”, un grajd transformat intr-un studio artistic

VELUX

Lasă un comentariu