Image default
Amenajari Exterioare

Elemente decorative handmade care vitalizează grădina

În zilele caniculare de vară parcă şi grădina îşi pierde din farmec şi vitalitate. Cum multe dintre florile plantelor timpurii sunt deja ofilite în această perioadă, elementele decorative rămân cea mai bună soluţie de animare a grădinii.

Desigur, asta nu presupune să faci schimbări majore în designul grădinii, ci doar să introduci elemente care să împrospăteze spaţiul exterior. O decorare rapidă a grădinii o poţi face cu accesorii mici realizate manual, dar nu numai. De exemplu, placarea treptelor scărilor exterioare cu plăci ceramice colorate va avea un puternic efect decorativ. În cazul în care ai păstrat vechile plăci de gresie şi faianţă din baie sau bucătărie, le poţi folosi în acest scop.

O altă idee constă în confecţionarea unui suport pentru plante sau a unei jardiniere în culori vesele:

Ghivecele vopsite sunt de mare efect într-o grădină ternă. Acestea pot fi aşezate oriunde, chiar şi agăţate pe un gard vechi pe care îl va înveseli.

Accesoriile textile în culori solare sunt, de asemenea, o opţiune pe care o poţi lua în calcul pentru revigorarea grădinii. Dacă vrei să-ţi pui amprenta personală asupra lor, îţi recomandăm să confecţionezi singură pernuţe decorative cu imprimeuri jucăuşe.

În galeria foto vei descoperi şi alte idei interesante de vitalizare a grădinii care te pot inspira.

 

Sursa foto: www.freshdesignpedia.com

Articole similare

Curmalul

RL online

Gradina – sursa de energie interioara

Simona Popa

Ghivece moderne pentru locuinte moderne

RL online

Lasă un comentariu