Image default
Amenajare bucatarie Practic

Eleganta si stil intr-o baie mica

Irina Constantin s-a ocupat de intreaga amenajare a apartamentului din care face parte aceasta baie, pornind de la preferintele proprietarilor pentru un interior modern. Si cromatica decorului a fost stabilita tot in functie de dorintele gazdelor, care voiau un ambient bazat pe nuante de alb, negru si gri.

In amenajarea baii, designerul s-a limitat la clasicul contrast alb-negru, completat de griul metalizat „impus” de cabina de dus. In ton cu aceasta a fost ales si finisajul dulapiorului pe care a fost montat lavoarul. Baia a fost conceputa conform planului 3D propus inca de la inceput de Irina Constantin. Beneficiarii au respectat schema de repartizare a obiectelor sanitare si a placilor ceramice propusa de designer. Singura modificare facuta in planul initial a vizat finisajul placilor ceramice, care, in opinia proprietarei, erau prea simple (Irina sugerase placi simple, lucioase). Doamna casei s-a ocupat personal de achizitionarea acestora, orientandu-se catre gresie si faianta usor texturate, cu un model floral discret.

Idee

Radiatorul din baie poate avea si rol decorativ, daca alegi un model care se potriveste cu interiorul si-l completeaza. In cazul de fata, s-a optat pentru unul cu design modern, care contrasteaza placut cu placile ceramice pe care a fost montat.

Pentru ca au pus accent pe confort, proprietarii au ales o cabina de dus multifunctionala, chiar daca aceasta a redus spatiul baii. Cada si dusul dispun de hidromasaj, radio, temperatura reglabila si multe alte dotari, asa ca rasfatul este asigurat. In plus, designul hi-tech al cabinei de dus completeaza aspectul baii, potrivindu-se perfect conceptului modern al amenajarii.

 

Articole similare

Accente colorate într-o cameră de copil

casamea.ro

Aranjarea unei mese in stil rustic

Elena Turcu

Reguli simple de organizare a dressingului

Elena Virlan

Lasă un comentariu