Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Eleganta rustica intr-o casuta portabila

Doar pentru ca o casa este mica, nu inseamna ca nu poate avea un design interior atragator si simpatic. Christopher si Malissa Tack, cu sediul in Snohomish, WA, ne arata cea mai frumoasa casuta rustica.

Cuplul, care a dus o viata costisitoare in New York, a aderat la o viata mai simpla si la un spatiu de locuit mai mic, intuind farmecul unui stil de viata de acest tip. In plus, Christopher si Malissa au inteles estetica unui spatiu restrans si l-a imbratisat cu drag.

Casuta, pe care au numit-o "Tiny Tack House", beneficiaza de cateva ferestre, care asigura interiorului lumina naturala necesara si care-i ofera totodata un aspect aerisit. Casuta detine un loc de relaxare si studiu (livingul), o bucatarie dodata cu toate cele necesare si o baita confortabila, cu cabina de dus pe colt. Podul joaca rolul de dormitor.

Finisajele interioare din lemn (pardoseala intr-o nuanta inchisa, lambriurile peretilor in nuante deschise), mobilierul din lemn, cosurile din impletitura (din bucatarie) si culorile naturale (verde, galben etc.) compun un decor rustic autentic, similar cu cel al casutelor de la tara.

Articole similare

4 elemente care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta

casamea.ro

Workshop : Bucataria functionala

RL online

Walland Decò in casa, cu ochii pe pereti

Roxana Girceag

Lasă un comentariu