Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Eleganta discreta intr-un interior scandinav

Culori luminoase, design elegant, atmosfera degajata… Toate acestea se reunesc intr-un apartament superb, amenajat in stil scandinav.

Albul peretilor si nuanta naturala a tamplariei din lemn formeaza un contrast interesant, care transforma zona de intrare intr-un loc foarte primitor.

Datorita ferestrei mari, livingul este scaldat in lumina naturala. De altfel, in decor sunt prezente multe elemente albe (pereti, mobilier, obiecte decorative), iar lemnul de esenta tare “umple” spatiul.

Canapeaua a fost aleasa intr-o nuanta neutra, care pune in valoare pernutele decorative albastre, verzi si gri. Masuta alba din lemn, scaunelul si pernele de pedea confortabile completeaza foarte frumos decorul.

Zona de dining se compune dintr-o masa circulara si patru scaune in culori diferite: albstru si gri. Foarte interesanta este sursa de iluminat, pozitionata central, deasupra mesei, intre cele doua ferestre.

Bucataria a fost amenajata dupa aceleasi principii, folosindu-se aceeasi schema cromatica. Mobilierul alb contrasteaza placut cu blatul gri din marmura. Aceeasi combinatie, alb – gri, se regaseste si la pardoseala din gresie. Spatiul a fost foarte bine valorificat printr-un mobilier incapator, prevazut cu cateva rafturi colorate, pentru a aduce o pata de culoare.

Dormitorul se remarca prin albul imaculat al finisajelor si accesoriilor. In decor au fost introduse doar cateva accente de gri. Dormitorul este separat de dulapul de haine printr-o perdea, desigur tot alba.

Articole similare

Farmecul simplitatii unei case din Pitesti

revista Casa Mea

Decor relaxant, guvernat de culoarea gri

Elena Virlan

Acasa la Meryl Streep

Georgiana Sfarlea

Lasă un comentariu