Image default
Amenajari Interioare

Electrocasnicele pe care oricine si le-ar dori acasa

Nu ne mai putem obisnui cu ideea ca bucataria sa nu fie dotata cu aparatele electrocasnice esentiale. Ba mai mult,  integram in designul bucatariei electrocasnice revolutionare, care ne fac viata frumoasa si mai confortabila.

Stilul de viata influenteaza alegerea tipului de aparat electrocasnic. De exemplu, pentru  persoanele care acorda o atentie crescuta micului dejun, o staie 3 in 1 este alegerea perfecta. Un astfel de aparat include un mini spatiu pentru prepararea unor gustari rapide, un prajitor de paine si un filtru de cafea. Pe scurt: tot ce e nevoie pentru a pregati un mic dejun delicios.

Apoi, suntem siguri ca unitatile de gatit cu sertare de incalzire vor fi apreciate de orice gospodina. Insa un impatimit al gatitului va fi cucerit de o unitate de gatit dotata cu doua plite si doua cuptoare, fara sa mai luam in calcul sertarele de incalzire.

Citeste si: Cum integrezi in decor aparatele electrocasnice

Cu siguranta, adeptii stilului de viata sanatos vor fi incantati de un cuptor cu aburi, dotat, de asemenea, cu sertare de incalzire. Daca s-ar realiza un top al celor mai practice aparate electrocasnice, frigiderele dotate cu spatii de depozitare a bauturilor s-ar numara printre primele locuri.

Desigur, bucatariile actuale, mai ales cele futuristice, incorporeaza deja electrocasnice care dispun de functii si tehnologii de top, pentru a raspunde standardelor de viata tot mai ridicate ale utilizatorilor.

Articole similare

Amenajarea unui apartament mic, de un minimalism „cald”

Ana Mincu

Trenduri si inspiratie a la Maison&Objet, editia de toamna 2015

casamea.ro

O casă în stil country la malul mării

Elena Virlan

Lasă un comentariu