Image default
Amenajare bucatarie Practic

Electrocasnice in bucatarie – suprematia robotilor

Aparatura de ultima generatie disponibila pe piata ne garanteaza un trai mai usor si mai placut atunci cand vine vorba despre activitatile din bucatarie. Si de ce nu ar fi asa?
Micul dejun la viteza maxima

Chiar daca avem un life style activ si un ritm de viata alert, nu inseamna ca trebuie sa neglijam cea mai importanta masa a zilei. In pofida timpului limitat de care dispunem, putem incropi un mic dejun “al campionilor” cu ajutorul toasterelor ce prajesc paine in timp record fara sa o arda, al masinilor de cafea ultraperformante, care ne pot prepara cat am clipi un cappuccino italian veritabil, si al storcatoarelor de fructe care ne “livreaza” zilnic sucuri proaspete.

Design si performanta hi-tech
Electrocasnicele de ultima generatie nu numai ca ne usureaza munca in bucatarie, dar vin si cu optiuni si performante neasteptate, precum si cu un design elaborat, original si atractiv. Oferta de dotari incorporabile este acum destul de mare si pe piata romaneasca, iar designul ultrafuturist al unor elecrocasnice concureaza cu insertiile de cristale Swarovski ale altora. In ceea ce priveste inovatiile tehnologice, exista hote cu display de Internet, cuptoare ce aliniaza vasele pe verticala sau care se curata singure (dotate cu functia de autocuratare catalitica sau pirolitica).

Articole similare

Simplitate si stil

Ana-Maria Oancea

O imagine noua pentru dormitorul matrimonial

Elena Virlan

Balconul de 4 mp al unui apartament, amenajat cu semineu

Ana Mincu

Lasă un comentariu