Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Efecte spectaculoase in décor

Si altele in care, cu ajutorul catorva efecte interiorul parea a fi decupat din cel mai bun album de design interior.

Grija la detalii, la finisaje, bunul gust, chiar bunul simt, inventivitatea, creativitatea sunt infinit mai importante, in momentul decorari unei case decat un buget exorbitant.

Daca folositi materiaele de calitate si aveti grija la finisaje, puteti la final sa va creati colturi, amanunte de efect in toata casa. Am ales dintr-o casa frumoasa pe care am vizitat-o in 2009, cateva exemple … edificatoare.

De exemplu, o jaluzea poate filtra lumina in mod spectaculos. Daca o asociati cu o lampa cu abajur frumos, clasic, din material textil, arata si mai bine.

Peretii albi complet aduc a spital. Scoateti-i in evidenta cu ajutorul unui tablou. Puteti presara prin casa mici obiecte de decor, dar incercati sa alegeti ceva mai original.

Nu e suficient sa aveti perdele si draperii frumoase. Ganditi-va la un mod spectaculos de-a le prinde, de a le pune in valoare. Ciucurii mari, ornati cu sticla sau snururi groase, sunt detalii cu mare impact vizual.

Nu va temeti sa imbinati materiale diverse: de exemplu piatra, fier forjat, catifea si saten. Folositi contrastele de orice fel (nu numai cele de culori). Daca va doriti un perete de piatra aparenta, alegeti o piatra care nu are muchiile finisate, arata mai natural si oricum e mai putin folosita in amenajari.

Fiti inventivi! Un tablou asezat pe un sevalat pe terasa, va atrage sigur atentia si va iesi in evidenta. Don’t be shy!

Articole similare

Un complex rezidential spatios si eco

Alexandra Petraru

Casa Muraru, Piatra Neamt

Alexandra Petraru

Taur 6-12 octombrie

Dani Belea

Lasă un comentariu