Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Efect spectaculos cu buget redus

Daca baza e OK, adica daca finisajele minime sunt la o calitate rezonabila, atunci poti sa-ti aranjezi in timp casa in care locuiesti, incepand cu lucrurile esentiale: un pat, un dulap si un dressing, baia si bucataria.

Daca dispui de un buget mediu, poti alege sa-ti faci cateva colturi spectaculoase in casa, folosind cateva trucuri simple. De exemplu poti retapita un fotoliu mai vechi cu un matrial inflorat.

Il poti aseza intr-un colt langa o perdea de calitate sau intr-un ansamblu dintr-un perete fals de gips carton in care ai construit o nisa cu arcada. Manerele sertarelor sunt mici dar importante asa ca nu pregeta sa le cauti pe cele mai potrivite.

Sunt de acord cu florile artificiale doar daca sunt de cea mai buna calitate si nu arata prea kitchos. Daca gasiti prin magazine unele frumoase le puteti aranja pe o noptiera pentru mai mult efect.

Ciucurii mari si grei vor scoate in evidenta orice draperie – si unde mai pui ca impreuna cu snururi din acelasi materiale ori cordoane din matase si catifea formeaza un excelent element de prindere si sustinere.

Da importanta detaliilor – vei vedea cat de mult te vor ajuta pentru a crea un decor spectaculos!

Articole similare

Cum poti amenaja un balcon de dimensiuni mici

casamea.ro

Resedinta mea de vara e afara

RL online

Casa cu aer de vacanta

Simona Popa

Lasă un comentariu