Image default
LifeStyle

Ediţia de octombrie a revistei Casa Mea ne îndeamnă să fim creativi!

Schimbările de sezon şi sărbătorile, fie ele şi împrumutate de pe alte meleaguri, trebuie întâmpinate cu bucurie şi entuziasm. De ce? Pentru că ne oferă prilejul de a aduce ceva nou în ambianţa locuinţei şi de a-ne pune creativitatea la încercare.

Anul ăsta, ne-am propus ca de Halloween să avem un decor un pic altfel: colorat, vesel şi 100% realizat de noi. Cu două zile înainte de sărbătoare, ne punem toţi – mici şi mari – pe decupat, desenat, vopsit, lipit şi făcut decoraţiuni. Vă împărtăşim şi vouă câteva dintre ideile noastre, pe care le puteţi pune în practică cu success.

Ana Bănică, ilustratoare şi designer, a adunat în locuinţa sa închiriată obiecte vechi, cumpărate de la târguri, moştenite sau pur şi simplu găsite pe stradă, alături de piese contemporane, creaţii proprii şi suveniruri din călătorii, într-o reinterpretare personală a stilului britanic shabby-chic.

Vă invităm să descoperiti amenajarea inedită creată de ea în paginile revistei.
Cine nu ar vrea să locuiască într-o casă ecologică cât mai confortabilă şi primitoare? Casele din lemn – căci despre ele este vorba – le oferă proprietarilor un cămin natural, sănătos şi economic, creând o atmosferă caldă, familială şi relaxantă. Avantajele şi dezavantajele lor sunt dezbătute pe larg în ediţia de octombrie.

În curţi, grădini şi livezi e forfotă mare: strângem frunzele uscate, recoltăm ultimele roade, curăţăm terenul de plantele uscate, greblăm, săpăm, plantăm… Ce să mai?! E clar că suntem în octombrie şi că ne pregătim să încheiem acest sezon pentru a-l întâmpina pe următorul.  Ca să nu omiteţi vreo operaţiune importantă, v-am pregătit o agendă cu ce aveţi „de bifat”. 

 

Lectură plăcuta!

Articole similare

Alege GERARD, un acoperis pentru o viata! Reducere de 25% pana la 30 septembrie.

comunicat de presa

Primăria doreste schimbarea la fata a cartierului Unirii

revista Planul Casei Mele

Rulada cu miere de albine

de la cititori

Lasă un comentariu