Image default
LifeStyle

Echipamente și servicii Sandvik ”next generation”, la MINExpo

Sandvik a adus noi produse și servicii care să-i ajute pe clienții săi să-şi îmbunătățească şi mai mult siguranța și productivitatea, punând accent pe costuri de proprietate, pachete automatizate pentru procesarea unei cantităţi mari de date, disponibilitatea pentru service și siguranța produselor.

La MINExpo 2016, Sandvik a lansat un număr de echipamente de foraj, inclusiv cele mai recente modele din seria DD422. Sandvik DD422iE utilizează energia provenită de la baterii în locul unui motor diesel, eliminând emisiile în timpul funcţionării. Sistemul electric de transmisie patentat permite reîncărcarea bateriilor în timpul forării. Sandvik DD422iE consumă mai puțin combustibil, generând mai puțină căldură și zgomot decât vehiculele convenționale similare. Rezultatul este un foraj mai sigur, mai sănătos și mai productiv. Însă pe Sandvik DD422iE există și numeroase alte soluții inovatoare concepute pentru a crește productivitatea și a simplifica întreținerea, asigurând disponibilitatea maximă a platformei de foraj.

Cu o experienţă de peste 100 de ani în dezvoltarea şi furnizarea de echipamente, Sandvik continuă să reinventeze designul capetelor de foraj. Noile capete de foraj top center se numără printre produsele Sandvik care au fost în centrul atenţiei la MINExpo. Noul design (aşa-numit "raised front") are două sau trei capete frontale – în funcție de mărimea diametrului – mai sus cu câțiva milimetri decât celelalte, periferice. În plus, capetele frontale sunt ușor înclinate.

Sursa: www.mequipment.ro

Articole similare

Audiție cu public a piesei “One way road”

comunicat de presa

HUMANIC breaking news: Transparenta este in trend!

comunicat de presa

Designerul George Marin in vizita la Readers Cafe

Elena Virlan

Lasă un comentariu