Image default
Amenajari Interioare

DVD cadou din partea www.casamea.ro si PRO VIDEO

14156-hachiko.jpg

 

Titlul original: Hachiko: A Dog’s Tale

Titlul romanesc: Hachiko: Povestea unui caine

Regie: Lasse Hallstrom

Distributie: Richard Gere, Joan Allen, Sarah Roemer, Jason Alexander

Gen: Drama, Familie

An de productie: 2009

Pret recomandat: 49.9 lei

CASTIGATOAREA ACESTUI CONCURS ESTE PIERSUNARU Valentina

Hachiko : Povestea unui catel descrie relatia emotionanta si intensa dintre un profesor universitar si un caine de rasa japoneza regala. Remake al filmului ,,Hachiko Monogatari” si inspirat dintr-o poveste reala, productia ii are in centrul actiunii pe Parker Wilson (Richard Gere) si Hachi, catelul pe care il gaseste ratacit in gara. Fara sa isi dea seama, intre cei doi se creeaza o legatura speciala inca din primele momente, Hachi reusind sa ii cucereasca pe toti. Simtind in permanenta ca este de datoria lui sa isi protejeze stapanul, Hachi il insoteste zilnic pe acesta pana in gara de unde Parker lua trenul catre serviciu. Cu o reala constiinciozitate Hachi il astepta in acelasi loc si seara, escortandu-l pana acasa. Desi, intr-o zi Parker moare intr-un accident, Hachiko isi continua ritualul zilnic timp de noua ani, dand localnicilor o lectie de compasiune si iubire neconditionata.

 

Despre concurs

Exprima-ti parerea in caseta de comentarii de la finalul fiecarui articol, mentionand “concurs” in boxul titlu, pana pe 30 aprilie si poti castiga un DVD oferit de casamea.ro si PRO VIDEO.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti pe 30 aprilie ora 17:00. Fiti cu ochi pe pagina de concurs.  Aici va fi anuntat fericitul comentator.

NOTA:

Prin participare, persoanele in cauza accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identitate sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de organizatori sau subcontractanti ai acestora, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct etc., cu respectarea drepturilor prevazute de Legea 677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

La concurs poate participa orice persoana, indiferent de varsta, sex, nationalitate sau religie. Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii organizatorilor, ai partenerilor acestora care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale persoanelor fizice.

Pentru a intra in posesia premiului, este obligatoriu ca datele trecute in email sa coincida cu cele din actul de identitate. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate. Pentru detalii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 021-20 28.270

Premiile vor fi ridicate de la adresa redactiei casamea.ro (Str. nerva Traian nr 3, et 8, Bucuresti)/partener concurs sau vor fi trimise prin curier, castigatorul urmand sa suporte toate taxele de curierat rezultate. Revendicarea premiilor se face in teremn de maxim 14zile calendaristice de la data publicarii lor pe siteul www.casamea.ro

Articole similare

7 tendințe în design interior la care trebuie să renunți în 2017

Alina Boicu

O casă cu farmec

casamea.ro

Casa 100% Eco

revista Planul Casei Mele

Lasă un comentariu