Image default
Amenajari Exterioare

Dusuri pentru exterior

Numeroasele lor avantaje se dovedesc capabile sa le integreze in medii dintre cele mai diverse.

Toate modelele sunt fabricate in atelierele din Normandia ale firmei frantuzesti, iar noutatile aparute vin sa incante publicul din intreaga lume.

Obiecte de acest gen, dotate cu facilitati de ordin tehnic dintre cele mai variate, pot deveni cu usurinta de lux, definind astfel un stil si o maniera de abordare a existentei cotidiene la nivel inalt.

Apa, lumina, puritate, confort, culoare, sunt doar cateva dintre caracteristicile colectiilor semnate “D’un jardin à l’autre”, si te duc cu gandul la gradini suspendate, oaze de relaxare, taramuri de vis, ce devin realitate imediata.

Materialele din care sunt confectionate sunt dintre cele mai diverse si, fiind vorba despre instalarea in aer liber, atunci trebuie mentionate rezistenta, durabilitatea, adaptabilitatea la mediul inconjurator, precum si filtrele speciale.

Pot fi folosite atat pentru locuinte personale, cat si pentru cluburi, spa-uri, piscine etc.

Colectia “Solo” este realizata din lemn de Iroko, esenta exotica africana, care prinde la soare o nuanta maronie, dulce. Supranumit si “lemn acvatic”, acesta prezinta o rezistenta deosebita la apa. Acest model este realizat in trei versiuni diferite, departajate de greutate, de la 17 la 25 de kg.

Sistemul de fixare este unul flexibil, ce permite incastrarea atat intr-un sol rezistent, tip terasa lemn sau piatra, dar si pe unul mobil, in care clesti speciali se infig adanc in iarba dintr-o peluza.

Robinetii cu care sunt dotate dusurile sunt fie ultramoderni, mixand apa calda cu cea rece in scurt timp, fie au forme clasice.

Linii geometrice simple, sobrietate si caracter sunt caracteristici ce permit colectiei “Solo” integrarea in locatii variate.

Modelele din seria “Pilotis” sunt confectionate din lemn de pin, tratat special, si au accesorii din alama cromata.

Sursa de apa poate fi mobila sau fixa si detine un regularizator de forta pe comanda, iar suportul se inscrie intr-o paleta cromata variata. Ideale pentru amplasarea in absolut orice zona, aceste modele sunt cerute de un public larg.

Omagiu inchinat farmecului Orientului, colectia denumita sugestiv “Medina” este accesorizata cu fier forjat, un material ce rezista cu mult sarm schimbarilor de moda si tendinta.

Splendidele arabescuri sunt in intregime realizate manual, iar structura este compusa din 5 panouri flexibile. Tonurile antichizate sunt realizate din lacuri transparente, rezistente la apa si rugina.

Robinetii se inscriu in aceeasi maniera retro, incadrand modelul la segmentul elitist de consumatori.

Structura delicata, nobila, simpla, de inspiratie exotica, colectia “Robinson” reevalueaza uriasul potential estetic al bambusului.

Lemnul este tratat la suprafata cu lacuri anti UV, antiumiditate, iar apoi este finisat cu vopsele speciale, pentru a mari rezistenta la elementele climaterice. Practic, lemnul acopera tevile din inox sau alama, la alegere.

Modelul “Bridge” din otel galvanizat termolacuit are o forma interesanta, creand o surpriza privitorului. Masa de apa este eliberata din mai multe surse dispuse atat deasupra, cat si in lateral. Corpul este instantaneu invaluit intr-o senzatie placuta de prospetime si racoare. Structura sa arcuita este realizata dintr-un tub galvanizat la cald, ceea ce permite expunerea la orice tip de mediu, iar tratamentul vopselelor aplicate ulterior face ca paleta cromatica sa fie foarte variata. Amuzant, practic, modern, tineresc, “Bridge” vine in intampinarea spiritelor libere, aflate mereu in cautarea noutatii.

“Paname” este confectionat din zinc, model minimalist, sobru, sculptural.

Patina antracit se armonizeaza cu accesoriile din inox, formand un ansamblu masculin, care nu necesita intretinere.

Optional, poate fi dotat si cu mai multi robineti, dar versiunea standard contine doar unul singur, reglator de temperatura.

Articole similare

Spatiu de lucru de acasa, compact si functional

RL online

Cimisirul, un gard viu despartitor

Catalina Coca

O gradina reusita

revista Planul Casei Mele

Lasă un comentariu