Image default
Home

Dungile- un finisaj surprinzator pentru tavan

De cele mai multe ori tavanul este alb si, in unele cazuri, el este „infrumusetat” cu ajutorul unor elemente arhitecturale decorative (muluri), de asemenea albe. Intr-adevar, alegerea albului in cazul tavanului este corecta deoarece acesta inalta orice interior, nefiind recomandata nicio alta culoare in cazul spatiilor mici.

Insa, impactul pe care il au dungile asupra tavanului, dar si al incaperii, este spectaculos. Dungile pot fi abordate in orice interior din casa, fie el dining, dormitor, hol sau camera de copii.

Mai mult, dimensiunea dungilor (mai late sau mai subtiri) determina si stilul de amenajare. De exemplu, dungile late alb&negru se preteaza unei amenajari clasice, in timp ce dungile mai subtiri sunt potrivite intr-o mansarda sau o camera de copii moderna.

De asemenea, dungile pot fi realizate de-a lungul camerei sau pe latimea ei, in diferite culori in functie de cromatica care se regaseste in decorul respectiv. Astfel, puteti continua cu aceeasi paleta sau, din contra, puteti alege o culoare constrastanta. Oricare ar fi alegerea voastra, tavanul va arata superb.

In ceea ce priveste realizarea lor, dungile se pot obtine prin aplicea unui tapet cu imprimeul dorit sau prin vopsirea tavanului cu ajutorul unui sablon.

 

 

Articole similare

Desolation in the crowd

comunicat de presa

Prospetime si culoare cu bani putini

Elena Turcu

The story of a simple, yet highly functional table

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu