Image default
Legislatie Solutii Constructive

Dream Residence, calitate si preturi accesibile la numai 4 km de Piata Unirii

Dream Residence este, de departe, optiunea cea mai tentanta pentru cei interesati sa cumpere un apartament nou. Ansamblul se distinge prin calitate si preturi competitive pentru o piata imobiliara aflata inca sub imperiul crizei.

La numai 4 km distanta de Piata Unirii, intr-o zona linistita cu acces facil si drumuri asfaltate, a fost ridicat Dream Residence. Lucrarile au demarat in primavara acestui an, iar in prezent se mai fac mici retusuri la interior. Materialele folosite de dezvoltator, atat la constructie, cat si la finisaje se incadreaza intr-o zona de calitate superioara.

Un alt avantaj major al ansamblului este acela ca se afla intr-o zona cu o infrastructura noua. Zona s-a dezvoltat puternic in ultimii ani, reteaua de canalizare si cea de alimentare cu apa sunt noi. Reteaua de curent este de asemenea noua, fiind corect dimensionata pentru apartamentele in construcție. Blocul este prevazut la subsol cu o statie de pompare. In cazul in care sunt anumite probleme la reteaua stradala de apa, noi cu statia de pompare putem suplimenta, astfel incat niciun locatar sa nu aiba vreun disconfort”, explica Paul Dorobantu, project manager Dream Residence.

Un lucru foarte important in ceea ce priveste confortul termic al locatarilor este faptul ca imobilul este termoizolat cu polistiren de fatada de 10 cm, tamplaria este realizata cu profil Rehau colorat in masa, iar geamul termoizolator este unul cu control solar. Toate apartamentele au centrala termica proprie de 24 KW si aparat de aer condiționat. Important de mentionat este si faptul ca toate apartamentele au certificate energetice clasa A.

In ceea ce priveste incalzirea, am supradimensionat echipamentele de incalzire din doua motive. In momentul in care unul dintre locatari doreste sa aiba 26 grade Celsius in casa si afara sunt -20 grade Celsius, sa poata avea fara nicio problema aceasta temperatura, fara sa forteze instalatia de caldura. Iar pe de alta parte, in situatia in care opteaza pentru un ambient normal de 22 grade Celsius, sa aiba un consum redus de gaz”, mai explica reprezentantul Dream Residence.

Cititi articolul integral pe www.imopedia.ro

 

Articole similare

150 de proiecte devin case prin pachetul “Casa la Galben”

RL online

Cupele Cat pentru nivelare şi şanţuri lucrează perfect cu rotoarele basculante Cat

M.Equipment

Chiriile in Romana, similare cu cele din Crangasi.

RL online

Lasă un comentariu