Image default
LifeStyle Retete

Dovlecei la cuptor cu supa-crema de ciuperci

Se unge tava cu ulei si se aseava rondelele de dovlecel in randuri, pe lungimea tavii, suprapuse unele peste altele, pe jumatate.

Se condimenteaza cu delikat, busuioc si oregano si se stropesc cu ulei. Se adauga o cana de apa si se dau la cuptor.
Cand sunt deja moi (dupa aproximativ 15-20 min.) Se dizolva un plic supa crema de ciuperci intr-un castron, cu o cana de apa si se rastoarna peste dovlecei.

Se mai da la cuptor pentru inca 10 min. Se poate servi cald, sau rece, de la frigider, dupa preferinta.

Reteta propusa de Calin Margareta.

Articole similare

Franke lanseaza hota Faber Imago Plus, prima hota multimedia

comunicat de presa

Artmark lanseaza Indexul Pietei Romanesti de Arta

comunicat de presa

Vino de hac insectelor!

Elena Virlan

Lasă un comentariu