Image default
Home

Doua culori fresh pentru o baie vesela

Iti doresti o amenajare dinamica si joviala pentru baie? Atunci pune accent pe culorile vesele, cu ajutorul carora vei obtine rezultate surprinzatoare. De exemplu, poti apela la verde si roz, o combinatie perfecta pentru un decor actual, revigorant, care sa-ti aduca buna dispozitie.

Detalii decorative

O reamenajare completa a baii presupune inlocuirea finisajelor. Aceasta actiune este chiar recomandata daca ti-ai propus sa introduci in schema cromatica culori fresh, precum verde si roz. Daca insa rozul te duce prea mult cu gandul la spatiile pentru copii sau consideri ca poarta o puternica amprenta feminina si nu satisface gusturile intregii familii, atunci foloseste-l discret, la nivelul placilor decorative sau la unele piese de mobilier.

Invata sa improvizezi

Dintr-o baie cocheta nu trebuie sa lipseasca accesoriile mici sau obiectele decorative care ii ofera un plus de sarm. Daca insa timpul sau bugetul nu ti-au permis sa le faci loc in amenajare, te poti gandi la alte idei. Ce zici de urmatoarea? Amplaseaza intr-un loc la vedere un cos in care sa expui (intr-o dezordine aparenta) produsele de ingrijire corporala (geluri de dus, spumante, creme de corp etc.).

Verde, verde, verde

Exista multiple posibilitati de a utiliza verdele in baie. De pilda, incaperile spatioase si luminoase permit zugravirea unui perete intr-o nuanta inchisa de verde. Pentru a obtine un joc al nuantelor cu efect estetic garantat, introdu in decor elemente in aceeasi culoare, dar in tonuri mai deschise, care sa contrasteze placut cu peretele.

 

Articole similare

Placarea pardoselii cu piatra naturala

Elena Virlan

Trucuri pentru a face curățenie în casă fără a folosi substanțe chimice

Alina Boicu

Cum sa construiesti un leagan pentru copii

Elena Turcu

Lasă un comentariu