Image default
Amenajare dormitor Practic

Dormitorul: amenajare feminina in nuante de lila

Cromatica este cea care isi pune amprenta pe atmosfera din dormitor. Lila-ul este feminin si transmite o stare de nostalgie si romantism. De asemenea, se adauga liniile curbe ale pieselor de mobilier, cum ar fi tablia patului care devine cel mai important detaliu din incapere, si asta datorita pozitiei centrale. Imprimeurile florale de la nivelul peretilor sunt la fel de delicate, transmit eleganta si aceeasi gingasie specifica laturei feminine.

Modalitatea in care sunt marcati pereti este specifica stilului clasic de amenajare care apeleaza adesea la muluri – ornament arhitectural cu profil pronuntat. O parte dintre ele sunt si mai bine evidentiate cu ajutorul semi-candelabrelor, tot lila. Corpul de iluminat central este un candelbrul cu cristale, insa intr-un colt isi face aparitia si un lampadar de culoare crem. 

Un astfel de dormitor este potrivit pentru camera unei adolescente, chiar si pentru un interior matrimonial, daca sotul este de acord cu notele mult prea feminine.

Amenajarea este realizata in totalitate cu piese de mobilier marca CorteZari, un faimos brand de lux adus in Romania prin Galeriile Noblesse. 

Articole similare

18 idei de decorare a camerelor de baieti

Elena Virlan

Bucatarie in stil rustic

Elena Virlan

Tendintele anului 2010 pentru camera copilului

Elena Turcu

Lasă un comentariu