Image default
Amenajare dormitor Practic

Dormitor feminin si cu mult sarm

Daca arunci o privire atenta peste acest dormitor te vei indragosti de el imediat. Decorul luminos, amenajat cu mult bun-gust, iti inspira prospetime si romantism.

Intrarea in dormitor se face prin intermediul unor usi de sticla glisante, arcuite. „Tabloul” care ti se deschide este de-a dreptul fermecator. Spatiul este foarte luminos si aerisit, iar amenajarea realizata in stil romantic te va cuceri in cateva secunde. Cinci ferestre mari permit luminii naturale sa scalde interiorul, dar in acelasi timp acestea ofera si o imagine ampla a exteriorului.

Punctul de atractie al incaperii il reprezinta patul cu cadru din fier, acoperit cu asternuturi colorate. Baldachinul alb, din fier forjat, sporeste nota romantica si feminina a decorului. Un fotoliu confortabil este asezat langa fereastra, langa o masuta de cafea eleganta, impreuna compunand un colt de relaxare foarte sic.

Vizavi de pat se afla o comoda veche din lemn, pe care sunt stocate bijuteriile si alte obiecte personale ale proprietarei. Aceasta piesa de mobilier cu aer vintage adauga un plus de farmec dormitorului.

Dormitorul se continua cu o terasa incantatoare, amenajata cu mobilier de relaxare si accesorii in culori vesele. 

Articole similare

Peninsula in bucatarie

Ana-Maria Oancea

Despre cum poti face ca o camera sa fie mult mai confortabila

casamea.ro

“Am investit 2000 de euro in lucruri noi ”

Elena Virlan

Lasă un comentariu